Er du en av de ca 20 % av befolkningen som er høysensitive?
Bok av Kirksæther og Abrahamsson: Sensitiv og sterk!Eller er du rett og slett bare lei av det enorme presset fra samfunnet vi lever i, på at vi skal være en mester i alt? Har du eller jobber du med barn som er høysensitive?
Da er dette boken for deg!
Ofte er det slik at når dine egne og andres forventinger til deg selv blir for høye, bygger du opp en mur som du gjemmer deg bak. En mur som består av dine egne redsler og begrensninger, en falsk trygghet i en overveldende verden. Muren beskytter deg ikke, den hindrer deg i å leve livet ditt til det fulle. Oppnå et liv utenfor muren og nyt livet i harmoni med deg selv. Gå fra en tilværelse i svart-hvitt, til å leve et liv i farger, der sensitiviteten din plutselig får en mening! Kvitt deg med idealet om å være en gladiator på arbeidsplassen og i hjemmet, og et liv med daglig overstimulanse. Lev heller i takt med deg selv!
Lian og Ihrén er begge sensitive. Men de har funnet en måte å akseptere, takle og elske sin sensitivitet. De lever sine liv i dag som sterke, glade og sensitive mennesker. Med denne boken vil Lian og Ihrén hjelpe deg med å forstå hva det innebærer å være høysensitiv, samt gi deg nyttige og fine øvelser som vil guide deg til en enklere, bedre og lykkeligere hverdag!

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev