En henrivende og storslått roman om hvordan én tragisk hemmelighet kan påvirke flere generasjoner fremover.
Det skjedde i Evergreen Året er 1938, og Eveline, en ung brud, bosetter seg i Minnesotas villmark sammen med ektemannen Emil. Livet er tøft i villmarken, og de to nygifte klorer seg fast til elvebredden for å overleve naturens råskap og den snikende ensomheten. Hytta deres er nedslitt, men de har en elv full av fisk, en frodig hage, og en nyfødt sønn med navn Hux. Men da Emil reiser til Tyskland, for å ta seg av sin syke far, og krigen forsinker hjemreisen hans, skjer det utenkelige; Eveline blir voldtatt av en fremmed mann, og blir gravid. Hun gir bort barnet, og mens Hux vokser opp med jakt og fiske i skogen med foreldrene sine, vokser søsteren, Naamah, opp som foreldreløs på et kaldt og kjærlighetsløst barnehjem.
År senere, hjemsøkt av viten om den forlatte jenta, bestemmer Hux seg for å finne søsteren sin, og ta henne med hjem. Men kan Hux temme Naamahs villhet og rotløshet? Klarer de noensinne å gjøre opp for alt hun, og de begge har mistet?
Med en forlatt ødemark som bakteppe er Det skjedde i Evergreen en lysende vakker og sterk roman om kjærlighet, anger og håp.

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev