Naoki Higashida

Naoki Higashida

NAOKI HIGASHIDA (1992) er født og oppvokst i Japan, og bor i byen Kimitsu. I en alder av seks år fikk han diagnosen autisme. Han har hele tiden gått på skole for barn med spesielle behov, og 2011 gikk han ut fra skolen med gode karakterer. Naoki har publisert flere verk, både oppdiktet og virkelige historier. For tiden blogger han og holder flere foredrag om autisme. Hvorfor hopper jeg er oversatt av KA Yoshida og David Mitchell.
Den prisvinnende og internasjonalt bestselgende forfatteren David Mitchell (Cloud Atlas) har skrevet forordet. Denne boken har betydd enormt mye for ham personlig i møtet med, og forståelsen av sin egen autistisk sønn. Hvorfor hopper jeg har gitt ham en mulighet til virkelig å kunne sette seg inn i tankene til sitt eget barn, og på den måten komme ham enda nærmere.
Denne oversettelsen av Hvorfor hopper jeg er et samarbeid mellom David Mitchell, hans kone og KA Yoshida. Sammen har de ønsket å dele denne enestående boken med sin familie og venner, det autistiske samfunnet og resten av verden. Naokis bok, med all sin skjønnhet, all sin ærlige oppriktighet og i all sin enkelhet, er en gave som må deles.

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev