Liane Moriarty

Liane Moriarty

Liane Moriarty (1966) er født i Sydney, Australia. Så lenge hun kan huske har hun skrevet eller lest bøker. Hun husker ikke hvilken bok som var den første hun skrev, men hun husker godt den aller første bokavtalen hun inngikk. Det var fra hennes far om å skrive en roman, og han betalt et forskudd på 1 $. Romanen ble en episk trilogi – The mystery of Dead Man’s Island.

Etter endt skolegang, gikk hun inn i reklamebransjen, og etter hvert jobbet hun lenge som freelance tekstforfatter for alt fra reklamefilmer til hjemmesider. Nå er hun forfatter på heltid, og har gitt ut seks bøker for voksne, i tillegg til en hel haug med barnebøker. Bøkene hennes er oversatt til flerfoldige språk verden rundt, og da Ektemannens hemmelighet gikk rett inn som nummer én på New York Times bestselgerliste, ble det feiret med MYE Champagne.

Bøker av Liane Moriarty

Det Alice glemte

Hva om livet ga deg en sjanse til å velge på nytt? Alice er en 39 år gammel trebarnsmor som er på randen av skilsmisse. En dag hun går på trening, faller hun stygt. Da hun våkner, husker hun ingenting fra de ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279006626

Ektemannens hemmelighet

Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død… Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279006725

Ektemannens hemmelighet

Denne sommerens store bestselger er endelig ute i pocket! Ektemannens hemmelighet blir omtalt som et kinderegg av en bok, romanen som har alt – spennende som en thriller, romantisk, morsom og med et gnistrende sterkt språk. ”Min elskede Cecilia, hvis du ... Les mer.

ISBN pocket:

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev