ELLE a table

Kokebøker i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic & Gourmand. Samlingen inneholder bøker med tema som tapas, supper, salater, kjøtt, fisk, baking og desserter.

Bøker av ELLE a table

ELLE Fisk & Skalldyr

En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett ... med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell ... nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004721

ELLE Møre retter

ELLE Møre retter er en ny kokebok i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004790

ELLE Tapas & Småretter

Det er ikke noe som smaker så godt som tapas eller småretter til aperitiffen! Disse kalde eller varme lekkerbiskenene passer for alle og til enhver anledning. For å hjelpe deg å finne fram i oppskriftene på våre lekre og velsmakende retter, ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004745

ELLE Supper & Puréer

ELLE Supper og puréer er en ny kokebok i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004806

ELLE Ovnsbakte retter

ELLE Ovnsbakte retter er en ny kokebok i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004660

ELLE Utsøkte salater

Herved er du invitert til å utforske et helt univers av sprø, fargerike og smaksrike salater som byr på overraskelser. Er du på jakt etter en salat som du kan servere ved siden av en rett? Eller har du lyst ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004738

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev