Anthony Doerr

Anthony Doerr

Født og oppvokst i Cleveland, Ohio. Han er forfatter av tre novellesamlinger som alle har vunnet flerfoldige prestisjetunge priser. I tillegg til Alle lysene vi ikke ser, har Doerr skrevet romanen About Grace. Også disse har fått enestående kritikker, vunnet høytstående priser og britiske GRANTA magasin har plassert Doerr på sin liste over de 21 beste unge, amerikanske forfattere i vår tid.

Alt lyset vi ikke ser er kåret til årets beste bok 2014 av blant annet San Francisco Chronicle, The Week, Entertainment Weekly, The Daily Beast, Slate.com, Christian Science, Monitor, The Washington Post, The Seattle Times, The Oregonian, The Guardian og ikke minst Kirkus. Lenge har den ligget på den gjeve førsteplassen på New York Times bestselgerliste, og boken har ligget inne på denne listen i 38 sammenhengende uker.

Rettighetene er så langt solgt til 38 land, og boken har solgt nærmere en million eksemplarer i USA alene. Alt lyset vi ikke ser blir også film, Scott Rudin – kjent fra blant annet No country for old men – skal produsere filmen for FOX Searchlight.

Bøker av Anthony Doerr

Alt lyset vi ikke ser

En blind fransk jente. En spinkel foreldreløs tysk gutt. De kjemper begge for å overleve. To unge menneskers liv krysser veier i det okkuperte Frankrike. Saint-Malo, 1944: Marie-Laure er en ung blind jente som har flyktet fra det nazi-okkuperte Paris sammen ... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007333

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev