BLI VARIG SLANK MED hCG

av: Siri Aabel

I denne boken får du prinsippene bak teorien, kostholdsplaner og fremgangsmåten til hvordan du blir varig normalvektig med hCG. Dette er fortellingen om en medisinsk metode som gjør noe med årsakene til overvekt. Dette er også historien til Siri Aabel,... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007296

Hvorfor hopper jeg

av: Naoki Higashida

DENNE VÅRENS STORE BESTSELGER KOMMER ENDELIG ENDELIG I POCKET! «Alle har et hjerte som kan beveges av noe» Naoki Higashida. Vårens mestselgende sakprosa i Norge er skrevet av en 13-år gammel japansk gutt med autisme. Dette sier så mye hvor... Les mer.

ISBN pocket:

Eurekaformelen  – Hemmeligheten bak de gode ideene

av: Børre Werner

Dette er boken for deg som ønsker å få gode ideer. Det er lettere når du vet hvordan du får dem. Det er de gode ideene som står for verdiskapningen. Her er en inspirasjonskilde til å få dem, uansett hvilken stilling... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279003533

Jesus – Tidenes beste psykolog

av: Dr. Mark Baker

Over 2 millioner solgte! Ønsker du å nå frem og bli lyttet til av menneskene rundt deg? Denne internasjonale bestselgeren knytter nylige funn i psykologisk forskning opp mot en verdifull samling praktiske eksempler basert på 2000 år gammel visdom. Boken... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004783

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev