ELLE Supper & Puréer

av: ELLE a table

ELLE Supper og puréer er en ny kokebok i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004806

ELLE Møre retter

av: ELLE a table

ELLE Møre retter er en ny kokebok i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004790

ELLE Ovnsbakte retter

av: ELLE a table

ELLE Ovnsbakte retter er en ny kokebok i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004660

ELLE Fisk & Skalldyr

av: ELLE a table

En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett … med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell … nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004721

ELLE Tapas & Småretter

av: ELLE a table

Det er ikke noe som smaker så godt som tapas eller småretter til aperitiffen! Disse kalde eller varme lekkerbiskenene passer for alle og til enhver anledning. For å hjelpe deg å finne fram i oppskriftene på våre lekre og velsmakende... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004745

ELLE Utsøkte salater

av: ELLE a table

Herved er du invitert til å utforske et helt univers av sprø, fargerike og smaksrike salater som byr på overraskelser. Er du på jakt etter en salat som du kan servere ved siden av en rett? Eller har du lyst... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004738

PappaChef  – Klar for noe annet enn pupp og mat på glass?

av: Morten Øverbye

En baby-kokebok for deg som har skjønt at matindustriens masseproduserte mat på glass ikke er laget med tanke på ditt barns beste. Her er de enkle og raske oppskriftene som gir barn et sunt og variert kosthold, og som ikke... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004509

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev