Ren lykke – null moro

av: Jennifer Senior

“Ren lykke – null moro” har skapt en liten revolusjon. På kort tid har den inspirert til et foreldreopprør mot de satte normene; den perfekte tilværelse hvor alt er på stell – til enhver tid. Endelig en bok til foreldre,... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279006954

Hvorfor hopper jeg

av: Naoki Higashida

DENNE VÅRENS STORE BESTSELGER KOMMER ENDELIG ENDELIG I POCKET! «Alle har et hjerte som kan beveges av noe» Naoki Higashida. Vårens mestselgende sakprosa i Norge er skrevet av en 13-år gammel japansk gutt med autisme. Dette sier så mye hvor... Les mer.

ISBN pocket:

Bli en god tegner  – Et komplett profesjonelt kurs for kunstnere

av: Barrington Barber

Barrington Barber er kjent som Englands fremste tegnelærer.   Bli en god Tegner er en stor internasjonal bestselger.   Alle med lyst, interesse og en smule utholdenhet kan lære å tegne godt. Dette er utgangspunktet for Bli en god Tegner,... Les mer.

ISBN pocket:

Eurekaformelen  – Hemmeligheten bak de gode ideene

av: Børre Werner

Dette er boken for deg som ønsker å få gode ideer. Det er lettere når du vet hvordan du får dem. Det er de gode ideene som står for verdiskapningen. Her er en inspirasjonskilde til å få dem, uansett hvilken stilling... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279003533

Bjørnen, ulven og reven  – I norsk folketro

av: Arngeir Berg

Bjørnen, ulven og reven er tre rovdyr som har skremt og fascinert nordmenn i århundrer. Med sin tilstedeværelse har de vært en direkte trussel mot buskap og mennesker. På trygg avstand har de også vekket vår fantasi og interesse til... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004530

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev