Barnas høst!

Denne høsten utgir vi to fantastiske serier for barn – bøkene om Monster Maud og Monsterjakt. Hele tre bøker fra hver serie kommer ut som perler på en snor, og sammen er de med på å vekke leselyst og leseglede... Les mer.

Dagen da fargestiftene streiket

av: Drew Draywalt

Stakkars Duncan vil bare fargelegge. Men når han lukker opp boksen sin med fargestifter finner han istedet en bunke med brev, alle adressert til ham. Alle brevene sier det samme; FARGENE HAR FÅTT NOK! DE STREIKER! Beigefargen er lei av... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007005

Monsterjakt  – Sjøormen Sepron

av: Adam Blade

BLI MED TOM PÅ MONSTERJAKT! Oversvømmelser, sult og frykt. Dette er det som venter folket ved Avantias kyst, hvis ikke Tom og Elenna klarer å stoppe sjøormen Sepron – det enorme og fryktelige uhyre som lurer i havets mørke. Fiskene... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007050

Monsterjakt  –  Fjellkjempen Arcta

av: Adam Blade

Fjellkjempen Arcta Bli med Tom på ny monsterjakt! Trylleformelen til den onde trollmannen Malvel holder fjellkjempen Arcta fanget. For å redde Avantia fra total katastrofe er våre unge helter, Tom og Elenna, nødt til å reise nordover for å sette... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007067

Monsterjakt  – Ilddragen Ferno

av: Adam Blade

Bli med Tom på monsterjakt! Merkelige ting skjer i Toms landsby. Først blir hestene angrepet. Så tørker elven ut.  Og til slutt brenner alle avlingene ned til jorden, på mystisk vis. Alle er skrekkslagne, men Tom er ikke redd. Han... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007043

MONSTER MAUD  – Det skumle hinderløpet

av: A. B. Saddlewick

En feil trylleformel har skapt en jungel av menneskeetende planter over hele idrettsplassen på Råttenskog skole. Dermed tvinges elevene til å dele bane med den eneste andre lokale barneskolen, Blomsterborg. Vil Råttenskog greie å vinne over jentene på Blomsterborg når... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007029

MONSTER MAUD  – Den store skrekken

av: A. B. Saddlewick

  Når Maud møter de nye grusomme klassekameratene sine, kan hun vente seg en skrekkelig overraskelse! På Råttenskog skole kler alle seg som om det er Halloween, og skolens motto er: Fordi vi skremmer. Hva skal Maud gjøre når hun... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007012

MONSTER MAUD  – Helsprøtt pysjamasparty

av: A. B. Saddlewick

Når Mauds perfekte tvillingsøster Milly planlegger et pysjamasparty, blir Maud tvunget til å invitere noen venner hun også. Og hva kan egentlig gå galt? Ikke så mye, bortsett fra at Mauds venner fort kan avsløre hemmeligheten om at Råttenskog egentlig... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279007036

Byttet  – En Trylle-trilogi

av: Amanda Hocking

Opplev tryllenes magiske verden. Lær hva det vil si å være mer enn et menneske. Da Wendy Everly var seks år gammel, fikk moren hennes for seg at hun var et monster og forsøkte å drepe henne. Først elleve år... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279005032

LOU! Sommerblues

av: Julien Neel

Sommerferie!! En to uker lang ferie hos mormor venter Lou og mammaen hennes. Dette betyr oppussingsprosjekter for mamma og det å holde ut krangler med sin til stadig kritiserende mor. For Lou venter rosenkål (blæh!) og ingen mobildekning. Et mareritt for begge med andre ord! Men sommerferien ender godt: Lous... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004707

LOU! Dagboksdager

av: Julien Neel

Hva gjør man om gutten man liker viser seg å være en som graver seg i nesa? Hvordan får man sin TV-spillgale mamma til å få øynene opp for den nye karen? Savner man en pappa man aldri har truffet?  12-årige Lou bor... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004691

PappaChef  – Klar for noe annet enn pupp og mat på glass?

av: Morten Øverbye

En baby-kokebok for deg som har skjønt at matindustriens masseproduserte mat på glass ikke er laget med tanke på ditt barns beste. Her er de enkle og raske oppskriftene som gir barn et sunt og variert kosthold, og som ikke... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004509

Spesielle kriminelle

av: Ally Carter

Følg mestersvindleren og tenåringen Katarina Bishop på nytt farefullt oppdrag! Tross sin unge alder har Kat nå fått ry på seg for å være en fabelaktig kunsttyv. Når et par kontakter henne og hevder de er de rettmessige eierne av... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004646

ISBN pocket: 9788279004646

LOU! Busskirkegården

av: Julien Neel

Nå kommer endelig bok nr 3 i serien om LOU!  Høsten nærmer seg, og det betyr store forandringer i Lous liv. Huset der Tristan bodde, rives, og blir i stedet gravplass for gamle busser. I tillegg blir Lou og Mina... Les mer.

ISBN innbundet: 9788279004714

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev