Tenk deg en episode av Dr. Who skrevet av Stephen King, blandet med en del Dennis Lehane og en del Murakami

ISBN: P9788279005919 (innbundet)

Utgitt: 2014

Tenk deg en episode av Dr. Who skrevet av Stephen King, blandet med en del Dennis Lehane og en del Murakami

av: James Renner

Det var en gang en einstøing som levde og bodde for seg selv. En eldre herre – uten familie og uten venner. Hele byen kjente ham kun som Mannen fra Primrose Lane. Han brukte vanter hele året – selv midt i juli. På en av disse varme julidagene, blir han funnet brutalt myrdet. Fingertuppene mangler, men blir funnet i en blender – knust til det ugjenkjennelige. Det finnes ikke ett eneste fingeravtrykk fra mannen i hans eget hjem, og ingen er i stand til å tyde identiteten ut fra tennene hans.

Spol fire år fremover i tid. David Neff har slått seg opp som bestselgende forfatter etter at han skrev boken om en lokal seriemorder. Tross sin suksess med å løse kriminalsaker der politiet står sjanseløse, sliter han med å takle konas uforklarlige selvmord. På merkelig vis blir han likevel grepet av det underlige mysteriet om den døde eremitten fra Primrose Lane. Men jo mer han graver i omstendighetene rundt drapet, jo dypere blir David selv trukket ned i en verden han trodde han hadde forlatt for lengst. Mannen fra Primrose lane hviler over ham som et spøkelse – et dystert gjenferd som puster nytt liv i for lengst døde hendelser i Davids fortid.

David innser de forferdelige kreftene i sin egen besettelse, og at de kan ha en direkte sammenheng med dødsfallene til både den mystiske mannen og hans egen kone, Elizabeth.

Tid og sted endevendes bokstavelig talt, og ingenting er som du kan forestille deg…

Utspekulert, mørk og oppslukende nifs historie om farlige besettelser og hvordan de kan påvirke hver eneste avkrok av livet ditt og alle rundt deg…

Tenk deg en episode av Dr. Who skrevet av Stephen King, blandet med en del Dennis Lehane og en del Murakami

James Renner

Journalist. Palindrom. Forfatter. James Renners undersøkende journalistikk, har gjort ham til en spesialist på forbrytelser fra virkeligheten. Når han ikke jakter på seriemordere, skriver han bøker og lager kortfilmer. Les mer om James Renner

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev