Svanesøstrene

ISBN: 9788279005452 (innbundet)

Utgitt: August 2012

Oversatt av Mette Gudevold

Svanesøstrene

av: Rebecca Rasmussen

Når en fugl flyr inn i et vindu i Spring Green, Wisconsin, får søstrene Milly og Twiss besøk. Twiss lytter til fuglens hjerteslag og finner ut hva som kan gjøres for å redde den. Milly lytter til hjertets anliggender hos menneskene som har bragt fuglen til dem. De to ugifte søstrene har viet sitt liv til å være reddende engler for fugler og mennesker.

Men en gang for lenge siden, sommeren 1947, da visste ikke Milly og Twiss noe om å reparere det brukne og vonde. Det var sommeren faren deres hadde en ulykke, moren endelig kom til en erkjennelse, fader Rice erklærte at Gud ikke finnes og stakk av til Mexico, og Milly forelsket seg i en gutt som het Asa. Men det som likevel var vanskeligst å glemme, skjedde da kusinen Bett kom på besøk fra en by kalt Deadwater, og forandret livene deres for alltid.

Rebecca Rasmussens mesterlige debutroman er full av håp og skjønnhet, hjerteskjærende levet liv og offer, kjærlighet og kraften mellom søstre – og byr leseren på vidunderlige overraskelser hele veien.

Jeg anbefaler denne romanen til alle som har hatt en barndom – Historical Novels Review

Svanesøstrene

Rebecca Rasmussen

Rebecca Rasmussen er født og oppvokst omringet av storslått natur og hjemmelaget syltetøy i Illinois, USA. Nå bor hun i Los Angeles med sin ektemann og deres datter. Hun trodde lenge at LA var det siste stedet i hele verden at hun ville bo, men hver eneste dag finner hun skjønnhet også her i ... Les mer om Rebecca Rasmussen

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev