Skjebnesøstrene

ISBN: 9788279005001 (innbundet)

Utgitt: Januar 2012

Oversatt av Nina Aspen

Skjebnesøstrene

av: Eleanor Brown

Det finnes ikke et problem som ikke et lånekort på biblioteket kan løse.

Møt søstrene Cordy, Rose og Bean. Tre søstre i tredveårene som elsker hverandre, men som ikke liker hverandre særlig godt.

Familien Andreas har en stor lidenskap i livet: bøker. Som svoren bokelsker snakker faren, en velkjent professor i Shapespeare, nærmest utelukkende i vers. Den eksentriske familien blir gjenforent når de tre svært ulike søstrene reiser hjem. Det søstrene forteller hverandre og seg selv er at de er kommet hjem fordi moren er blitt syk. Den egentlige grunnen er at alle tre har mislykkes i livet: Den mellomstre søsteren er tatt i underslag og den yngste søsteren er blitt gravid uten å vite hvem som er barnets far. Nå ønsker de å slikke sine egne sår og begrave sine hemmeligheter. De innser etter hvert at det de tidligere forsøkte å rømme fra: hverandre, den lille hjembyen, seg selv – kan ende opp med å gi dem mer enn det de noensinne hadde forventet.

“En nydelig bok om tre søsken som finner tilbake til seg selv og til hverandre” – Monica Nysæther, Norli Grimstad

“Denne boken kan dere gleder dere til!” – Beathesbokhylle, Bokblogger

Skjebnesøstrene

Eleanor Brown

Eleanor Brown debuterer som forfatter med romanen Skjebnesøstrene. Brown, med sin Mastergrad i litteratur, har tidligere bidratt med en rekke artikler i ulike amerikanske tidskrifter. Hun er den yngste av tre søstre og bor med sin partner, forfatteren J.C Hutchins, i Colerado, USA. Besøk hennes amerikanske hjemmeside: www.eleanor-brown.com   Les mer om Eleanor Brown

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev