Ren lykke – null moro

ISBN: 9788279006954 (innbundet)

Ren lykke – null moro

– Paradoksene i den moderne foreldrerollen

av: Jennifer Senior

“Ren lykke – null moro” har skapt en liten revolusjon. På kort tid har den inspirert til et foreldreopprør mot de satte normene; den perfekte tilværelse hvor alt er på stell – til enhver tid. Endelig en bok til foreldre, om å være foreldre – på godt og vondt.

“Ren lykke – null moro” inspirerer til å tenke nytt og annerledes om foreldrerollen. Mange bøker tar for seg hva foreldre kan gjøre for sine barn.

Jennifer Senior snur debatten og stiller seg spørsmålet: Hva skjer med oss når vi blir foreldre? Er det kanskje på tide å oppgradere “programvaren” vi bruker, rydde opp i utdaterte filer fra kjernefamiliens æra og sette ny agenda?
Jennifer Senior skriver gripende og enkelt, underholdende og livaktig. Hun trekker inn forskning og kunnskap fra mange fagfelt.

Senior berører leseren dypt med sine beskrivelser fra det kaotiske hverdagslivet fylt av gleder og sorger. “Ren lykke – null moro” utmerker seg ved å være skrevet av en glitrende journalist, er forskningsbasert og uhyre dagsaktuell.

Ren lykke – null moro

Jennifer Senior

Jennifer Senior er utdannet antropolog ved Princeton University, og jobber i dag som medvirkende redaktør for New York Magazine. Hun har vunnet en rekke priser for sine artikler, blant annet den prestisjetunge Erikson Prize for Mental Health Media i 2011. Hun bor i New York med familien. REN LYKKE - NULL MORO er Seniors debut som ... Les mer om Jennifer Senior

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev