Om vinteren skjuler marken tusen vakre hemmeligheter. Giles Owita

ISBN: 9788279006923 (innbundet)

Om vinteren skjuler marken tusen vakre hemmeligheter. Giles Owita

– En sann historie om grønne fingre og et uventet vennskap

av: Carol Wall

Carol Wall er i femtiårene. Hun har voksne barn som har flyttet ut, aldrende foreldre hun steller for, og hun lever med en konstant bekymring: Vil brystkreften hun overlevde komme tilbake?

Hagen rundt huset hun bor i er neglisjert, visnet og uttørket – nærmest et symbol på livet hennes akkurat nå. Men da hun tilfeldigvis møter gartneren Giles Owita, knytter hagen de to fremmede menneskene sammen. De bestemmer seg for å forvandle Carol sin hage til en vakker oase.
De kunne ikke vært mer forskjellige, og kommer fra ulike bakgrunner. Likevel, fra første øyeblikk er det noe som blomstrer mellom dem. I løpet av det møysommelige hagearbeidet, viser det seg gradvis at de har mye til felles, også det de begge holder skjult for verden.

OWITAS HAGE er en skjønn og ærlig bok om å oppleve livet mer intenst, om grønne fingre, et åpent hjerte og et uventet vennskap. Det er en bok om å våge å endre syn på livet og gå med hevet hode til tross for livets vanskeligheter. Boken er full av sjel, varme og inspirer til å leve med godhet – ikke rart lesere verden over har trykket denne sanne historien til sitt hjerte.

Hver dag bringer noe godt.” Giles Owita
Advarsel: Godheten i Owitas innstilling til livet kan forårsake spontane tårer mens du leser! Oprah Magasinet.

Om vinteren skjuler marken tusen vakre hemmeligheter. Giles Owita

CAROL WALL

Carol Wall jobber for en stor utdanningsorganisasjon som gir ut college-stipend til kvinner. Hun synger sopran i kirkekoret og har fire nydelige barnebarn. Hun og mannen bor i Virginia. Carol har kjempet mot brystkreft siden 2008. OWITAS HAGE – en sann historie om grønne fingre og et uventet vennskap er hennes første bok. Les mer om CAROL WALL

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev