LOU! Sommerblues

ISBN: 9788279004707 (innbundet)

Utgitt: Mai 2011

Oversatt av Elisabeth Fryking & Dag Gravem

LOU! Sommerblues

av: Julien Neel

Sommerferie!! En to uker lang ferie hos mormor venter Lou og mammaen hennes. Dette betyr oppussingsprosjekter for mamma og det å holde ut krangler med sin til stadig kritiserende mor. For Lou venter rosenkål (blæh!) og ingen mobildekning. Et mareritt for begge med andre ord! Men sommerferien ender godt: Lous mamma gjør opp med sin gamle plageånd fra skoletiden. Lou blir venn med Paul, en gutt fra traktene som komponerer sine egne Hawaiisanger. Vel tilbake i byen venter Richard og til og med Lou får seg en lykkelig overraskelse.

Sommerblues er andre boken i serien av de internasjonalt bestselgende tegnerseriebøkene. De smarte og subtile historiene, som utforsker ung hverdag og ungdomsproblematikk, appellerer både til unge og til foreldre. De som leser LOU kan ikke la være å elske henne. LOU med sin universelle appell passer for både liten og stor, du trenger ikke engang være spesielt glad i tegneserier for å la deg rive med!

Hver bok inneholder en historie, samtidig som hver side har et sluttpoeng. Her er mye humor, litt alvor, litt livsvisdom, og mye kjærlighet!

Lou har nå blitt en populær merkevare og hun har sitt eget TV-program som har blitt solgt til mange land inkludert Sverige, Belgia, Sveits, Polen, Portugal og Finland, i tillegg til tegneserierettighetene.

LOU! Sommerblues

Julien Neel

Julien Neel (f. 1976) begynte sin karriere i et reklamebyrå. Han har tidligere jobbet som art director og illustratør i Frankrike og i England. I 2000 begynte han som freelancer innenfor tegneserie- og animasjonsfeltet. Fire år senere ble serien om Lou skapt. Les mer om Julien Neel

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev