LOU! Dagboksdager

ISBN: 9788279004691 (innbundet)

Utgitt: Mars 2011

Oversatt av Elisabeth Fryking & Dag Gravem

LOU! Dagboksdager

av: Julien Neel

Hva gjør man om gutten man liker viser seg å være en som graver seg i nesa? Hvordan får man sin TV-spillgale mamma til å få øynene opp for den nye karen? Savner man en pappa man aldri har truffet? 

12-årige Lou bor med sin mamma og de to står hverandre svært nære. I Lous verden finns også en katt med mange navn, en utfordrende mormor og en venn i nøden, Gino, som også er verdens beste pizzabaker. Og foruten Tristan som Lous hjerte brenner for og Rickard, mammas nye kjærlighet, finnes også Mina, Lous beste venn. Sammen legger de Barbiedukkenes magi bak seg for å oppta alt som hører til tenårene.

LOU! Dagboksdager er den første i serien av de internasjonalt bestselgende tegnerseriebøkene. De smarte og subtile historiene, som utforsker ung hverdag og ungdomsproblematikk, appellerer både til unge og til foreldre. De som leser LOU kan ikke la være å elske henne. LOU med sin universelle appell passer for både liten og stor, du trenger ikke engang være spesielt glad i tegneserier for å la deg rive med!

Hver bok inneholder en historie, samtidig som hver side har et sluttpoeng. Her er mye humor, litt alvor, litt livsvisdom, og mye kjærlighet!

Lou har nå blitt en populær merkevare og hun har sitt eget TV-program som har blitt solgt til mange land inkludert Sverige, Belgia, Sveits, Polen, Portugal og Finland, i tillegg til tegneserierettighetene.

Flere bøker i serien! I april lanseres LOU! Sommerblues og LOU! Busskirkegården utkommer i august.

LOU! Dagboksdager

Julien Neel

Julien Neel (f. 1976) begynte sin karriere i et reklamebyrå. Han har tidligere jobbet som art director og illustratør i Frankrike og i England. I 2000 begynte han som freelancer innenfor tegneserie- og animasjonsfeltet. Fire år senere ble serien om Lou skapt. Les mer om Julien Neel

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev