Ler av marerittet mitt

ISBN: 9788279006978 (innbundet)

Illustrasjon.: illustrert

Oversatt av Gunnhild Magnussen

Ler av marerittet mitt

– Kunsten å overleve gjennom humor

av: Shane Burcaw

Dette er historien til Shane. Shane er 21 år gammel, usedvanlig intelligent, ustyrtelig morsom og totalt bundet til en rullestol. Rullestolen har fulgt ham hele livet, og du tror kanskje det har hindret ham i å leve et normalt liv? Tro om igjen. Faktisk har denne unge mannen et rikere liv enn de fleste av oss. Gjennom sin til tider særdeles frekke humor, et lyst sinn og et kritthvitt syn på tilværelsen, minner han oss alle på å leve hver eneste dag til det fulle. For uansett hvilken avgrunn du står overfor, kan du alltid velge å se livet fra den lyse siden.

Ler av marerittet mitt tar deg med inn i Shanes hverdag, du får leke røver og indianer med ham som barn, du får skate med de kule kidsa og du får til og med bli med på ganske klein sex-for-første gang. Men du er også med Shane på sykehuset med smertefulle injeksjoner, luftveisinfeksjoner og det å sveve mellom liv og død. Og der, på sykehuset, velger du å overleve med humor. Du velger livet.

Den ekte og høyst ærlige historien til den unge mannen som er lenket til en rullestol, men aldri bundet til sorgen. Shane minner oss alle om den forløsende latteren.

EN GOD LATTER FORLENGER IKKE BARE LIVET, DEN GJØR LIVET VERDT Å LEVE!

Ler av marerittet mitt

Shane Burcaw

Shane Burcaw er 21 år, og født med sykdommen Spinal Muscular Atrophy (SMA). Lidelsen har lenket ham til en rullestol siden han var to år gammel. Gjennom bloggen sin, Laughing at my nightmare, har han blitt et fenomen, med flere enn hundretusen følgere. Som en følge av den enorme suksessen med bloggen, har Burcaw startet ... Les mer om Shane Burcaw

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev