Evangeliet etter Pontius Pilatus

ISBN: 9788279006794 (innbundet)

Utgitt: april 2014

Oversatt av Kari og Kjell Risvik

Evangeliet etter Pontius Pilatus

av: Eric-Emmanuel Schmitt

Derfor leser du krim i påsken!
Jerusalem. Påsketider. En jødisk snekker blir korsfestet. Kroppen hans forsvinner. Folk begynner å snakke om mirakler og oppstandelse. Noen sier den korsfestede Jesus har vist seg for dem. Hele Jerusalem er rystet, og uroen i byen øker.

Etter hvert som presset fra Jerusalems innbyggerne så vel som hans egen kone, står det klart for Pontius Pilatus at noe mystisk foregår i byen. Men han er en rasjonell og skeptisk mann, og tviler på de påståtte miraklene. Det må finnes en naturlig forklaring. Som en antikk detektiv, går derfor Pontius Pilatus til verks i et forsøk på å løse kristendommens, kanskje verdenshistoriens aller største mysterium.

Den fascinerende historien om et av verdenshistoriens største mysterier – sett gjennom øynene til Pontius Pilatus.

Evangeliet etter Pontius Pilatus

Eric-Emmanuel Schmitt

Eric-Emmanuel Schmitt, født 28. mars 1960 i Lyon i Frankrike. Utdannet innen musikk, filosofi og teater, og har skrevet en rekke skuespill og bøker. På kort tid har Schmitt blitt Frankrikes mest leste forfatter og en populær dramatiker. ”Det jeg skriver, kommer fra et sted utenfor meg selv.” I februar 1989 hadde Schmitt en sterk åndelig ... Les mer om Eric-Emmanuel Schmitt

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev