En genistrek av en krimroman – ulik alt du noen gang har lest!

ISBN: 9788279005896 (innbundet)

Utgitt: 2014

Oversatt av Svarverud, Svein

En genistrek av en krimroman – ulik alt du noen gang har lest!

av: Shane Kuhn

Hvis du leser dette betyr det at du er nyansatt ved Human Resources, Inc. Gratulerer. Og kondolerer.

I beste fall har du begynt på en karriere som aldri vil bli kjedelig. Du kommer til å besøke spennende steder. Du kommer til å møte unike og fantastiske mennesker fra alle deler av samfunnet. Og drepe dem. Du kommer til å tjene en hel haug med penger, men det kommer ikke til å bety en dritt for deg etter at det første oppdraget er gjort. Henrettelser, uansett hvor enkelt det ser ut som på film, er det det vanskeligste, mest stressende og mest ensomme yrket i verden. Dette er ikke en jobb for alle. De fleste av dere kommer til å finne ut av dette på den tøffe måten, fordi dere kommer til å dø før måneden er omme. Og det er lenge før treningsfasen er over.

Dette er manualen din. Lærlingens håndbok. Den er absolutt ikke en del av velkomstpakken for nyansatte. Tvert i mot. Hvis du blir tatt i å lese den, er du død før du rekker å bla om til neste side. Det ansiktsløse fjeset ditt og det fingerløse liket ditt vil bli delt opp i seks forskjellige søppelposer, for så å bli oppløst i syre. Så vær så snill, vær diskret. For det er faktisk en stor sjanse for at denne boken er det eneste som vil redde livet ditt.

Jeg ønsker deg lykke til og våpen som ikke låser seg…
John Lago: Alder: 25. Yrke: leiemorder. Status: siste oppdrag.

“Boken som får Pulp Fiction til å minne om en Disneyfilm” Marianne Westerlund, Norli Nordregate.

Animert bokomslag.

En genistrek av en krimroman – ulik alt du noen gang har lest!

Shane Kuhn

Shane Kuhn er forfatter, regissør og produsent med mer enn 15 års erfaring fra underholdings- og reklamebransjen. Han har blant annet jobbet for tungvektere som Universal, Paramount og Sony, og for tiden jobber han som tekstforfatter for Paramount og FOX. Kuhn er meget velkjent og anerkjent blant de uavhengige filmskaperne, aller mest kjent for å ... Les mer om Shane Kuhn

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev