ELLE Utsøkte salater

ISBN: 9788279004738 (innbundet)

Utgitt: Mai 2011

Oversatt av Mette Gudevold

ELLE Utsøkte salater

av: ELLE a table

Herved er du invitert til å utforske et helt univers av sprø, fargerike og smaksrike salater som byr på overraskelser. Er du på jakt etter en salat som du kan servere ved siden av en rett? Eller har du lyst til å leke deg med ingrediensene og blande litt av hvert? Eller hva med å kaste seg uti noe helt nytt? Salat med wakamétang og agurk, varm potetsalat med klippfisk, chèvre-salat med jordbær, reke- og aprikosesalat med grønn chili eller purre med sjøkreps og epledressing – i denne kokeboken vil du garantert finne noe du liker.

ELLE Utsøkte Salater får du tips om salater som passer for enhver anledning, enten du skal servere den som en liten forrett, hovedrett eller ganske enkelt ved siden av en rett. Her finner du smaksrike oppskrifter på fargerike salater som vil sette en ekstra spiss på måltidet, og som vil begeistre gjestene dine. Du kommer til å like den overraskende sursøte chèvre-salaten med jordbær, den friske romanosalaten med mynte og ricotta, den sprø cæsarsalaten og artisjokksalaten med gåselever som bare smelter i munnen. Disse oppskriftene vil overraske deg med sine raffinerte og av og til dristige sammensetninger – det er bare å glede seg!

ELLE Utsøkte Salater er del av serien av kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke.

For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil.

ELLE a table

Kokebøker i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic & Gourmand. Samlingen inneholder bøker med tema som tapas, supper, salater, kjøtt, fisk, baking og desserter. Les mer om ELLE a table

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev