ELLE Tapas & Småretter

ISBN: 9788279004745 (innbundet)

Utgitt: I mai 2011

Oversatt av Mette Gudevold

ELLE Tapas & Småretter

av: ELLE a table

Det er ikke noe som smaker så godt som tapas eller småretter til aperitiffen! Disse kalde eller varme lekkerbiskenene passer for alle og til enhver anledning.

For å hjelpe deg å finne fram i oppskriftene på våre lekre og velsmakende retter, har vi delt dem inn i fem kapitler: “lette retter”, “bløte og myke retter”, “sprø retter”, “kremete retter” og “hurtigretter”. Nå kan du boltre deg med velsmakende retter som tomater med mozzarella og basilikum, potetpannekaker og røkelaks på toast.

ELLE Tapas og småretter er del av serien av kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke.

For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil.

ELLE a table

Kokebøker i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic & Gourmand. Samlingen inneholder bøker med tema som tapas, supper, salater, kjøtt, fisk, baking og desserter. Les mer om ELLE a table

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev