ELLE Fisk & Skalldyr

ISBN: 9788279004721 (innbundet)

Utgitt: Mai 2011

Oversatt av Mette Gudevold

ELLE Fisk & Skalldyr

av: ELLE a table

En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett … med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell … nå skal vi lage sjømat!

Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for hånden. Og vi kan love deg at hver eneste rett byr på en utsøkt smaksopplevelse.

Grønnsaker og frukt passer utmerket sammen med hel fisk, fiskestykker og skalldyr. Her er det mer enn nok til å forføre de mest kresne gourmeter.

ELLE Fisk og Skalldyr er en del av kokebokserien under ELLE magasins tidløse varemerke.

For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil.

ELLE a table

Kokebøker i den lekre serien under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekkert presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic & Gourmand. Samlingen inneholder bøker med tema som tapas, supper, salater, kjøtt, fisk, baking og desserter. Les mer om ELLE a table

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev