Ektemannens hemmelighet

ISBN: 9788279006725 (innbundet)

Utgitt: mars 2014

Ektemannens hemmelighet

av: Liane Moriarty

Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død…

Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet – en hemmelighet så mørk at den ikke bare vil endre livet ditt fullstendig, men også livene til andre rundt deg. Så kan du forestille deg at du tilfeldigvis snubler borti dette brevet mens mannen din er i live – i aller høyeste grad.

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet.

Den kritikerroste forfatteren Liane Moriarty, har skrevet en glitrende, fascinerende og tankevekkende roman. Med kløkt og humor setter hun store spørsmålstegn ved hvor godt vi egentlig kjenner våre nærmeste – og ikke minst – hvor godt kjenner du egentlig deg selv?

INGEN VET HVILKE MULIGE RETNINGER LIVET VÅRT KUNNE HA TATT, OG KANSKJE BURDE HA TATT. OG DET ER SIKKERT LIKE GREIT. FOR NOEN HEMMELIGHETER ER MENT Å FORBLI HEMMELIGE TIL EVIG TID. BARE SPØR PANDORA, DA HUN ÅPNET ESKEN.

Ektemannens hemmelighet

Liane Moriarty

Liane Moriarty (1966) er født i Sydney, Australia. Så lenge hun kan huske har hun skrevet eller lest bøker. Hun husker ikke hvilken bok som var den første hun skrev, men hun husker godt den aller første bokavtalen hun inngikk. Det var fra hennes far om å skrive en roman, og han betalt et forskudd ... Les mer om Liane Moriarty

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev