Dekke av snø

ISBN: 9788279005889 (innbundet)

Utgitt: mars 2014

Oversatt av Svarverud, Svein

Dekke av snø

av: Jenny Milchman

KULDEN VIL HJEMSØKE DEG LENGE ETTER SISTE SIDE ER LEST…

Da Nora våkner opp en kald vintermorgen på den gamle gården hvor hun og mannen hennes bor, vet hun umiddelbart at noe er galt. Når tåkesløret av søvn slipper taket, oppdager hun til sin største fortvilelse og dypeste sorg at hele hennes liv plutselig og helt ugjenkallelig er knust. Mannen hennes har tatt sitt eget liv. Og en forstyrrende klarhet melder seg etter hvert – Brendan etterlot seg ikke en lapp eller et brev, ingen forklaring på hvorfor en stødig politimann som ham skulle ønske å ende livet sitt dinglende fra et tau.

Etter hvert som Nora leter etter en forklaring, møter hun motstand fra Brendans kolleger i politiet og familien hans. Nora graver hun seg dypere og dypere ned i en endeløs grav av krypende paranoia og stille ondskap. Nummen av angst, sorg og kulde trekkes Nora inn i den lille byens aller mørkeste hemmelighet… Vil hun slippe levende fra det? Og hvem kan hun stole på, hvis hun i det hele tatt kan stole på noen?

Jenny Milchman, kritikerrost krimdebutant – en mesterlig historieforteller som tar deg med på et dypdykk under et iskaldt dekke av snø, hvor de mørkeste hemmeligheter gjemmer seg.

Dekke av snø

Jenny Milchman

Jenny Milchman er en spenningsforfatter fra New Jersey. Dekke av snø er hennes første publiserte roman, men hun har skrevet flere selvpubliserte e-bøker. Siden hun var fem år gammel har hun drømt om å bli forfatter, og derfor er det ekstra spesielt for Jenny å bli utgitt. Denne glede har ført til blant annet styreverv ... Les mer om Jenny Milchman

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev