Barnas høst!

Denne høsten utgir vi to fantastiske serier for barn – bøkene om Monster Maud og Monsterjakt. Hele tre bøker fra hver serie kommer ut som perler på en snor, og sammen er de med på å vekke leselyst og leseglede hos våre små monstre, eller barna våre om du vil. Med spennende og morsomme historier, gøyale tegninger og et levende og godt språk, er disse bøkene en herlig start når man skal lære å lese selv, eller invitere til fine lesestunder sammen med en voksen.

Monster Maud
Maud er ikke som andre jenter. Hun foretrekker rotter og krypdyr framfor rosa pynt og kosedyr og havner alltid i trøbbel. En dag får rektor nok og overfører henne til en ny skole, Råttenskog barneskole. På den nye skolen går det kun monsterbarn – i ordets rette forstand – barn av hekser, vampyrer og zombier. Maud er jo ikke et ekte monster, vil hun bli avslørt? Hvordan skal hun  overbevise de andre om at hun hører hjemme på Råttenskog? Monster Maud- serien er morsom og skummel på  samme tid. Perfekt for nye lesere mellom 6 -12 år. Bøkene om Maud er full av humor og snert og tar de kjente monsterarketypene inn i en nye omgivelser.

Først ut i serien om Monster Maud kommer boken Den store skrekken. I september kommer neste bok Det skumle hinderløpet, og i oktober kan du bli med Maud på Helsprøtt pysjamasparty!

Monsterjakt
Monsterjakt er en ny spennende serie fantasybøker spesielt rettet mot gutter og jenter som liker action og høyt spenningsnivå. Bøkene har solgt 10 millioner eksemplarer internasjonalt! Perfekt lesning for 6-12 år, de yngste leserne, som fra skjermen er vant til action og eventyr. Serien dekker et hull i markedet, og er også perfekte bursdagsgavebøker for gutter og jenter. En ond trollmann har kastet en forbannelse over alle de magiske uhyrene i Avantia. Og bare en ekte helt kan befri udyrene fra forbannelsen og hindre dem i å ødelegge landet. Er Tom den helten som det står i de gamle skriftene at Avantia har ventet på? Jakten på drager og monstre i et forrykende tempo får barn til å sluke disse bøkene. I tillegg er hver bok rikelig illustrert, noe som gjør historiene ekstra spennende. Tom går igjen i alle de 6 første bøkene, og kan være den utvalgte helten som hele landet Avantia har ventet på. MONSTERJAKT-SERIEN  er et instrument for å få barna til å skru av skjermene og begynne å lese!

Bli med Tom på Monsterjakt! Denne utrolige serien for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år, kommer også ut i august, september og oktober, med henholdsvis Ilddragen Ferno, Sjøormen Sepron og Fjellkjempen Arcta.

Bli med da vel!

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev? Meld deg på:
E-post
Tilknyttet
presse
bokhandler
er privatperson
Velg ditt abonnement
Pantagruel Nyhetsbrev